Известување за малициозна веб страна!

Почитувани,

Во моментов е активна малициозна веб страна која се претставува како Неотел со цел собирање и злоупотреба на Вашите податоци, а за возврат ветува скапи и атрактивни награди. Во моментов Неотел не спроведува никаква анкета и не даваме никакви награди за истата. Ве советуваме да не оставате никакви податоци кои сигурно ќе бидат злоупотребени.

Ви благодариме на разбирањето.

Тимот на Неотел

Известување за малициозна веб страна!

Известување за малициозна веб страна!

Известување за малициозна веб страна!

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме