MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
Неотел го промовира својот нов сервис за домашни корисници – neoTV! Се работи за интерактивна дигитална телевизија која покрај стандардните опции како електронски програмски водич, можност за паузирање, снимање и премотување на програмата во живо нуди дополнителни опции како профил на корисник, односно можност за распоредување на содржините според преференците на корисникот како и единствената можност сите содржини што корисникот ги гледа на својот телевизор да може да ги гледа и на било кој друг смарт уред (смартфон & таблет) или пак на својот компјутер од било каде. Дополнително, покрај можноста за гледање на телевизија од било кој уред корисникот може да ги користи сите напредни можности на интерактивната телевизија (како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо).

Она што ја прави уште подобра оваа услуга е уредот кој домашниот телевизот го прави во модерен смарт уред преку кој може да пристапите до вашите омилени Android апликации. Со едноставно приклучување на тастатура и глувче корисниците добиваат мини компјутер со помош на кој може да сурфаат на интернет, гледаат онлајн видеа, прегледуваат своите фото-албуми или видеа или пак да прегледувате електронска пошта.

NeoTV интерактивната телевизија отсега може да се земе во neoTrio пакетите заедно со неогранилен интернет и фиксна телефонија сега по промотивна цена од 50% попуст на месечната претплата во првите 12 месеци за договор склучен на 2 години.

За повеќе информации околу понудата проверете на следниот линк или пак јавете се на контакт центарот на 02/55 11 155.

win
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.