MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search
Електронска сметка
АКТИВИРАЈ ЕЛЕКТРОНСКА СМЕТКА
Добиј ја директно во твоето електронско сандаче
Slajder (1) - copy - copy
ПОЧУСТВУВАЈ ЈА БРЗИНАТА
Одбери пакет идеален за твоите потреби
Slajder (1) - copy
ReplayTV
Современ концепт на интерактивна телевизија
previous arrow
next arrow

TElEVIZION INTERAKTIV

Mësohu me përparësitë e ndjekjes moderne të televizionit. Ndiq çfarë dëshiron dhe kur dëshiron.

TV PAJISJE ANDROID

TV pajisja tani më është e mençme. Çdo televizor mund ta shndërrosh në mini kompjuter.

SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps

Internet optik jashtëzakonisht stabil dhe super i shpejtë.

PINGU MË I VOGËL

Ping bindshëm më i vogël në treg që do t’ju mundësojë përvojë të paparë në gejming.

NeoTV koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv.

Shijoni të gjitha përparësitë e televizionit interaktiv. Pauzo, incizo dhe ndrysho programet live kur të duash dhe nga cila pajisje që të duash.

Më duhet shpejt! Shumë shpejt! Super shpejt!

Me internet optik shpejtësia është përditshmëri. Ndryshoni shprehitë dhe kokoshkat dhe pijen merrini para se të transmetohen ose shkarkohen përmbajtjet. Video përmbajtje. Fotografi/dokumente. Llogaritur me qarkullim maksimal të pakos.

Video përmbajtje

1GB video = 20 sек.

Fotografi/dokumente

500 MB Fotografi/dok. = 13 сек.

* Llogaritur me rrjedhë maksimale të pakos Fiber 300

Internet instant kur të dëshironi

Kyçni ruterin pa kabllo në rrymë dhe filloni menjëherë me shfrytëzimin e internetit. Dëshironi në lokacion tjetër? Vetëm transferoni pajisjen dhe vazhdoni ta shfrytëzoni.

15-16-20-83-1-01_new.png
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.