MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

NEOTRIO 10

АДСЛ интернет + neoTV

1.190ден./мес. со ДДВ

1.590
ден./мес. со ДДВ

Без трошок за инсталација

1.690
ден./мес. со ДДВ

1.490 ден. еднократен надомест

Карактеристики

Телевизија

 • До 92 вклучени (43 HD) канали
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
 • neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет)
 • neoTV на вашиот компјутер
 • 6 часа простор за снимање на програмата во живо

 • Интернет

  • Брзина до 10 Mbps/1 Mbps (download/upload)*
  • 1000GB вклучен интернет-сообраќај
  • Вклучен WiFi рутер
  • Динамичка IP адреса

  Телефонија

  • Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
  • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
  • Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
  • Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник
  • Пренос на број – бесплатно

  Одбери дополнителен ТВ пакет

  Балкан +

  99 ден./мес

  Тринг

  Tring Basic - 150 ден./мес Tring Total - 250 ден./мес.

  Современ концепт на интерактивна телевизија

  Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

  Вклучено во сите претплати​

  NEOTV НА 2 СМАРТ УРЕДИ​

  Со инсталирање neoTV апликацијата корисникот може да гледа ТВ секаде каде што има интернет пристап.

  ANDROID ТВ УРЕД

  ТВ уред кој овозможува пристап до безброј апликации и го претвора телевизор во мини компјутер.

  БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА

  Корисникот ја подигнува опремата при потпишување на договор и веднаш може да ја инсталира и да ја користи услугата.

  БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на НЕОТЕЛ.

  24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  Опрема

  Jaton JT3300V LTE антена

  Android™ - ТВ уред

  Како да нарачаш?

  Продажни места

  Продажни места

  Дознај каде се може да случиш договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јави се во контакт центарот и телефонски склучи договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155

  Ви требаат дополнителни информации?

  Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

   Често Поставувани Прашања (ЧПП)

   За колку време се врши инсталација на услугите?

   За секоја локација е различно, но во просек инсталацијата трае околу 10 работни дена.

   Како се врши инсталацијата?

   Кај овој пакет инсталацијата се врши преку телефонскиот кабел кој е спроведен во домот.

   Дали се наплаќа за инсталација на услугата?

   Со договор на 2 или 1 година нема еднократен трошок за инсталација додека кај договорите на неопределено време има еднократен трошок од 1490 ден.

   На кај начин се врши приклучувањетот?

   Наши екипи задолжени за инсталацијата, најпрофесионално ќе ја спроведат и ќе постават рутер на локацијата која што ќе ја договорите.

   Дали интернет-сообраќајот е неограничен?

   Интернет сообраќајот е ограничен на 5TB (5000GB) , по надминување на истите брзината се намалува на 2Mbps. Во просек,  корисниците трошат околу 200-300GB месечно такашто овие 5000 GB се практично неограничен сообраќај.

   Дали брзината на интернетот е константна?

   Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори.

   Дали конекцијата добра за онлајн гејминг?

   Кога станува збор за стабилен и брз интернет, повеќе ги препорачуваме оптичките пакети кои нудат подобар квалитет на услугата и се погодни за онлајн гејминг.

   Што е потребно за да се склучи договор?

   Потребно да дојдете во нашиот салон или кај нашите продажни партнери и со вас да понесете лична карта и сметка од струја или вода за да ја потврдиме адресата на која сакате да ја инсталирате услугата.

   Дали може пред време да се прекине услугата?

   Услугата може да се прекине доколку не е исполнето она кое ви го гарантира Неотел или доколку сакате да ја прекинете пред време се плаќаат пенали во зависност од периодот преостанат до истекување на договорот.

   Дали има тест период на услугите?

   За жал, Неотел не нуди тест период на услугите. Сметаме дека оптичкиот интернет кој го нудиме е со врвен квалитет и досега не сме имале поплаки од корисниците во поглед на квалитет на оваа услуга.

   small_c_popup.png

   Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.