NEOTRIO 30

Интернет + neoTV

645ден./мес. со ДДВ во првите 6 месеци

Карактеристики

Телевизија

 • До 98 вклучени (50 HD) канали
 • Вклучени сите SportKlub канали
 • Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
 • neoTV на 2 смарт уреди (AndroidTV телевизор, смартфон или таблет)
 • neoTV на вашиот компјутер
 • 6 часа простор за снимање на програмата во живо

Интернет

 • Брзина до 30 Mbps/3 Mbps (download/upload)*
 • 1000GB вклучен интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

Телефонија

 • Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
 • Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

*Промотивниот попуст на месечна претплата е за првите 6 месеци за договорот склучен со времетрање од 24 месеци на прикажаните пакети. По истекот на првите 6 месеци, месечната претплата се враќа на редовната. Промотивната понуда важи од 10.03.2023 – 31.05.2023.

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

Вклучено во сите претплати​

NEOTV НА 2 СМАРТ УРЕДИ​

Со инсталирање neoTV апликацијата корисникот може да гледа ТВ секаде каде што има интернет пристап.

ANDROID ТВ УРЕД

ТВ уред кој овозможува пристап до безброј апликации и го претвора телевизор во мини компјутер.

БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА

Корисникот ја подигнува опремата при потпишување на договор и веднаш може да ја инсталира и да ја користи услугата.

БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

Со сите пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на НЕОТЕЛ.

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

Опрема

Android™ - ТВ уред

Како да нарачаш?

Продажни места

Продажни места

Дознај каде се може да случиш договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јави се во контакт центарот и телефонски склучи договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155

Провери дали има можност на твојата адреса!

  Често Поставувани Прашања (ЧПП)

  За секоја локација е различно, но во просек инсталацијата трае околу 15 работни дена.

  Доколку во вашиот објект нема инфраструктура на Неотел, тогаш наши екипи ја поставуваат.  Секако спроведувањето на инфраструктурата е на товар на операторот.

  Со договор на 2 или 1 година нема еднократен трошок за инсталација додека кај договорите на неопределено време има еднократен трошок од 1490 ден.

  Интернет сообраќајот е ограничен на 1TB (1000GB) , по надминување на истите брзината се намалува на 2Mbps. Во просек,  корисниците трошат околу 200-300GB месечно такашто овие 1000 GB се практично неограничен сообраќај.

  Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори.

  Потребно да дојдете во нашиот салон или кај нашите продажни партнери и со вас да понесете лична карта и сметка од струја или вода за да ја потврдиме адресата на која сакате да ја инсталирате услугата.

  Услугата може да се прекине доколку не е исполнето она кое ви го гарантира Неотел или доколку сакате да ја прекинете пред време се плаќаат пенали во зависност од периодот преостанат до истекување на договорот.

  За жал, Неотел не нуди тест период на услугите. Сметаме дека оптичкиот интернет кој го нудиме е со врвен квалитет и досега не сме имале поплаки од корисниците во поглед на квалитет на оваа услуга.