MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Нормализирани услугите преку Дата центар – ШТИП

Почитувани корисници,

Би сакале да Ве информираме дека по инцидентот кој се случи во нашиот дата центар во Штип, минатиот четврток (30ти ноември 2023), состојбата со сите услуги кои беа обезбедувани од оваа локација е нормализирана заклучно со понеделник 04 декември 2023. Сервисите етапно се реактивираа во меѓупериодот до конечното нормализирање во понеделникот.

Ви благодариме на разбирањето како и трпението до конечното разрешување на проблемот.

Со почит,

НЕОТЕЛ ДОО Скопје

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.