Нова промоција по повод отварањето на продажен салон

Денес, 15-ти ноември, по повод 15 години од своето постоење, го отвораме својот продажен салон во општината Аеродром, веднаш до новата железничка станица во Скопје.

По повод отварањето на салонот, подготвивме специјална промоција за сите потенцијални корисници кои ќе го посетат новиот салон. Имено, за склучен нов договор на 2 години, за некои од пакетите само за интернет услуга или интернет и телевизија за домашни корисници, првите 3 месеци ќе ги добијат без месечна претплата. Промоцијата е достапна само во новоотворениот салон и ќе трае до идниот четврток (21.11.2019 година).

Со отварањето на продажниот салон, корисниците ќе можат во убава и пријатна атмосфера да ги видат и пробаат нашите услуги. Ова е почеток на нов пристап во односот со корисниците и намерата е да продолжиме со отварање и на други локации со крајна цел доближување до потрошувачите. 

Известување за ТВ-канал DaVinci Learning

Известување за исклучување на ТВ-канал DaVinci Learning Почитувани, Ве известуваме дека од 20.11.2019 година, програмскиот сервис/ТВ каналот “DaVinci” нема да биде дел од понудата на

Повеќе »

Известување за БНТ

Почитувани, Телевизискиот канал БНТ, кој беше исклучен поради нерегулирани права на емитување на територија на Р.М. од страна на овластениот дистрибутер, официјално ќе биде заменет

Повеќе »

Известување за БНТ

Почитувани, Поради нерегулирани права за емитување на територија на Р. Македонија од страна на овластениот дистрибутер, телевизискот канал БНТ, нема да биде достапен. Во меѓувреме

Повеќе »

Известување за Дигиталб

Почитувани, Поради истекување на договор за ре-емитување на каналите од пакеите на Дигиталб, Ве известуваме дека од 01.04.2019 година дополнителните пакети Дигиталб ќе бидат исклучени.

Повеќе »