OFFICE NET 20

Безжичен ЛТЕ интернет

 • 2 години
 • 1 година
 • Неопределено

1.290
ден./мес. без ДДВ

1.522,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

1.390
ден./мес. без ДДВ

1.640,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

7.990
ден./мес. без ДДВ

9.428,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

Карактеристики

Интернет

 • Брзина до 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)*
 • Вклучен интернет-сообраќај од 2000 GB**
 • Вклучен WiFi рутер
 • Можност за статичка IP адреса

 • Телефонија

 • Фиксна телефонија PSTN – до 2 линии (со 1 говорен канал)***
 • Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Тарифирање на 1 секунда по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

 • Телевизија

 • Можност за активирање телевизија со доплата****
 • До 80 вклучени (32 HD) канали
 • Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
 • neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет)
 • neoTV на вашиот компјутер
 • 6 часа простор за снимање на програмата во живо

 • *Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори. Доколку неможе да се постигне линиската брзина дефинирана со пакетот, НЕОТЕЛ се обврзува да ја испорача највисоката можна брзина, при што минималната брзина на проток на податоци (download/upload) нема да биде помала од просечната во 95% од времето во текот на еден месец, во случај кога не е надминат вклучениот интернет сообраќај.
  **За користење на интернет сообраќај, важи фер политика од 2Т, по негово надминување, брзината се намалува на 2/1Мbps. Дополнителниот интернет сообраќај не се наплатува.
  ***Во пакетите е вклучена 1 линија за фиксна телефонија со 1 говорен канал. Претплатникот може да добие нумерација (број) од серијата на Неотел бесплатно или може да го пренесе својот постоечки број од мрежата на друг оператор, бесплатно. Постапката за пренесување број од мрежата на друг Оператор во мрежата на Неотел е опишана ТУКА.
  ****Во пакетите има можност за приклучок на neoTV, со доплата.
  • Трошок за интервенција на терен за отстранување на дефект по вина
   на претплатникот – 1.200 ден. без ДДВ
  • Цена за релокација/преселба на антена – 1.500 ден. без ДДВ.
  • Статичка IP адреса** – 190 ден. без ДДВ

  Вклучено во сите претплати​

  ВКЛУЧЕН WIFI РУТЕР

  При инсталација на услугата добивате WiFi рутер за безжично поврзување на уреди.

  ТАРИФИРАЊЕ ПО СЕКУНДА

  Со тарифирањето на разговорите по секунда ќе успеете да ги намалите трошоците за разговори и до 30%.

  24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  БЕСПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЈА

  За сите договори склучени на 2 и 1 година следува бесплатна инсталација.

  БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на НЕОТЕЛ.

  Ви треба neoTV во канцеларија

  Доколку ви е потребна телевизија во вашата канцеларија, активирајте neoTV и уживајте во сите функционалности на интерактивната телевизија. 

  Опрема

  Jaton JT3300V LTE антена

  Како да нарачате?

  Продажни места

  Продажни места

  Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155

  Ви требаат дополнителни информации?

  Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.