НЕОТЕЛ има потреба од практикант за работно место Асистент за финансии и сметководство, за период од 1 месец, со работно време од 10:00 до 13:00 часот.

Практикантот ќе работи на следните активности:
– Книжење на изводи и трошоци
– Други административни обврски

Потребни квалификации и способности:
– Возраст до 34 години,
– Регистриран како невработен  од Агенцијата за вработување на РМ
– Да има завршено најмалку основно образование
– Добри вештини за работа со компјутер
– Добро владеење на англиски јазик
– Комуникациски способности и тимски дух
– Аналитичен пристап кон решавање на доделените задачи
– Организираност и одговорност

Сите заинтересирани, можат да го испратат своето CV најдоцна до 14.06.2019 година на следната меил адреса info@neotel.mk со назнака – Пракса

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.