ПОПОЛНИ ГИ ПОДАТОЦИТЕ И ВЕДНАШ ТЕЛЕФОНСКИ ЌЕ ВЕ КОНТАКТИРАМЕ!

КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА?

1. Внеси ги податоците

Пополни ја формата подолу со твоите податоци.

2. Очекувај повик од вработен од НЕОТЕЛ

Телефонски ќе бидете контактирани за да ги оставите преостанатите податоци за склучување на договор.

3. Пречекај го курирот

Документите заедно со безжичниот рутер и ТВ уред ќе бидат доставени по курирска служба.

4. Потпиши ги документите

Ја проверуваш точноста на податоците и доколку се во ред го потпишуваш договорот.​

5. Уживај во услугата

Го приклучуваш безжичниот уред во струја и ТВ уредот на твојот телевизизор и започнуваш да уживаш во услугата.