MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

ReplayTV + Internet Optik

TElEVIZION INTERAKTIV

hfrytëzoni përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash.

MË SË SHUMTI SPORT NË REPLAYTV

Shiqoni të gjitha ndeshjet sportive më të popullarizuara kur të dëshironi me fotografi të kristaltë në HD.

SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps

Internet optik tepër i qëndrueshëm dhe super i shpejtë.

PING MË I ULËT

Ping deri tani më i ulët në treg që do t'ju ofrojë një përvojë të mahnitshme të lojërave.

NeoPlay 50 S

Kontratë 2 vjeçare
1.190ден. në muaj
 • ReplayTV S
 • Deri në 87 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 100 S

Kontratë 2 vjeçare
1.590 den. në muaj
 • ReplayTV S
 • Deri në 87 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 300 S

Kontratë 2 vjeçare
2.190 den. në muaj
 • ReplayTV S
 • Deri në 87 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 50 M

Kontratë 2 vjeçare
1.290ден. në muaj
 • ReplayTV M
 • Deri në 156 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 100 M

Kontratë 2 vjeçare
1.690ден. në muaj
 • ReplayTV M
 • Deri në 156 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 300 M

Kontratë 2 vjeçare
2.290ден. në muaj
 • ReplayTV M
 • Deri në 156 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 50 L

Kontratë 2 vjeçare
1.390ден. në muaj
 • ReplayTV L
 • Deri në 190 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 100 L

Kontratë 2 vjeçare
1.790ден. në muaj
 • ReplayTV L
 • Deri në 190 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 300 L

Kontratë 2 vjeçare
2.390ден. në muaj
 • ReplayTV L
 • Deri në 190 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet Optik
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

ARGËTIM I PAKUFIZUAR NË SHTËPINË TUAJ ME INTERNET OPTIK DHE NEOTV

 • ReplayTV – televizion interaktiv

  Kënaquni me përmbajtjet e shumta dhe pauzoni, ktheni dhe incizoni programin e drejtpërdrejt kur të dëshironi. Bëjeni televizorin tuaj “smart”.

 • Lojëra dhe transmetime pa vonesë

  Internet optik për lojëra të mahnitshme në internet me një lidhje të qëndrueshme dhe "ping" të ulët. Gjithashtu perfekt për transmetimin tuaj ndërsa luani lojën tuaj të parapëlqyer.

Përvojë e paparë “gaming-u”

Qëndroni çdo herë një hap para të tjerëve. Luani online me lidhjen më të mirë me ping-un më të vogël.

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

Jeta moderne kërkon qasje moderne të ndjekjes së televizionit. ReplayTV mundëson pikërisht këtë. Përveç që mundëson të gjitha përparësitë, si pauzim, kthim dhe incizim të programit të drejtpërdrejt, duke kyçur udhëzues elektronik të programeve, ReplayTV të gjitha këto përfitime i ofron nga çdo pajisje dhe kudo që ka internet.

Më shumë sport në pamjet HD të kristalta

Kënaqësi pa kufizime

Mos u shqetësoni dhe lidhini të gjitha pajisjet tuaja njëkohësisht. Kapaciteti i internetit optik ju a mundëson këtë.

* Paketat e pakufizuara të internetit i nënshtrohen Politikës së Përdorimit të Drejtë deri në 5 TB. Pas tejkalimit të trafikut të internetit, ai reduktohet në një shpejtësi minimale të transferimit të të dhënave prej 2 Mbps shkarkim / 2 Mbps ngarkim.

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.