MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

ReplayTV + оптички интернет

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

НАЈМНОГУ СПОРТ НА REPLAYTV

Гледај ги сите најпопуларни спортски натпревари кога сакаш, во кристална HD слика.

БРЗИНА ДО 300 Mbps

Неверојатно стабилен и супербрз оптички интернет.

НАЈМАЛ ПИНГ

Убедливо најмал пинг на пазарот кој ќе ви овозможи беспрекорно гејминг искуство.

NeoPlay 50 S

Договор на 2 години
1.190ден. месечно
 • ReplayTV S
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 100 S

Договор на 2 години
1.590ден. месечно
 • ReplayTV S
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 300 S

Договор на 2 години
2.190ден. месечно
 • ReplayTV S
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 50 M

Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • ReplayTV M
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 100 M

Договор на 2 години
1.690ден. месечно
 • ReplayTV M
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 300 M

Договор на 2 години
2.290ден. месечно
 • ReplayTV M
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 50 L

Договор на 2 години
1.390ден. месечно
 • ReplayTV L
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 100 L

Договор на 2 години
1.790ден. месечно
 • ReplayTV L
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 300 L

Договор на 2 години
2.390ден. месечно
 • ReplayTV L
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Оптички интернет
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

НЕОГРАНИЧЕНА ЗАБАВА ВО ВАШИОТ ДОМ СО ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ И REPLAYTV

 • ReplayTV - интерактивна телевизија

  Уживајте во бројните содржини и паузирајте, премотувајте и снимајте ја програмата во живо кога сакате. Направете го вашиот телевизор "смарт".

 • Гејминг и Стриминг без латенција

  Оптички интернет за беспрекорно играње онлајн со стабилна врска и мал "ping". Совршен и за вашиот стриминг, додека ја играте вашата омилена игра.

Беспрекорно "gaming" искуство

Бидете секогаш чекор пред останатите. Играјте онлајн на најдобрата конекција со најмал пинг.

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. ReplayTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, ReplayTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

ReplayTV ви ги нуди следниве пакети:

НАЈМНОГУ СПОРТ ВО КРИСТАЛНА HD СЛИКА

Уживање без ограничување

Бидете безгрижни и поврзете ги сите ваши уреди истовремено. Капацитетот на оптичкиот интернет ви го дозволува тоа.

*Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика за фер користење до 5 TB. По надминување на 5TB, се намалува на минимална брзина за пренос на податоци од 2 Mbps download /2 Мbps upload.
*ReplayTV е во сопственост на КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп. Сите права и обврски за програмските сервиси на ReplayTV се целосна одговорност на КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп..

Провери дали има оптика до твојот дом!

  ТВ ПРОГРАМИ

  ТВ ПРОГРАМИ

  ТВ ПРОГРАМИ

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.