MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Пакет 150

Времетраење на договорот 2 години 1 години Неопределено
Вклучени разговори во мрежата на Неотел - во првите 3 месеци
Првите 3 месеци - НЕОГРАНИЧЕНО
Првите 3 месеци - НЕОГРАНИЧЕНО
Првите 3 месеци - НЕОГРАНИЧЕНО
Вклучени разговори во мрежата на Неотел во останатиот период од договорот
200 мин.
200 мин.
200 мин.
Вклучени разговори кон останатите фиксни оператори
100 мин.
100 мин.
100 мин.
Еднократен надомест
Промотивно 0 ден.*
1.000 ден.
1.900 ден.
Месечна претплата
177 ден.
177 ден.
177 ден.

Прикажаните цени се со вклучен ДДВ од 18%.
Промотивната понуда 0 денари за еднократен надомест за ПАКЕТ 150 важи до 31.12.2020.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.