MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Почитувани,

Сакаме да ве известиме дека согласно со одлуката на Агенција за Аудио и aудиовизуелни медиумски услуги, донесена на 20.02.2018 за одземање на дозволата за телевизиско емитување на Трговското радиодифузно друштво Телевизија СИТЕЛ 3 ДООЕЛ Скопје, од денес 21.02.2018, ТВ каналот нема повеќе да се емитува.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
НЕОТЕЛ ДОО

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.