MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Известување за прекин на емитување на ТВ-канали

Почитувани,

Ве информираме дека поради моментално не регулирани права за реемитување, каналите од групата Discovery (Animal Planet, Discovery channel, TLC, Travel Channel, Eurosport 1, Eurosport 2), од понеделник – 01 јануари 2023 ќе бидат недостапни.

За сите дополнителни информации соодветно ќе бидете информирани.

Со почит,
НЕОТЕЛ ДОО Скопје

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.