MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

Search

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИВРЕМЕН ПРЕКИН НА ДЕЛ ОД УСЛУГИТЕ

Почитувани корисници,

Сакаме да Ве информираме дека поради планирани активности за подобрување на мрежата, во среда 25.08.2021 во периодот од 00:00 до 06:00 часот ќе има прекин на услугите кај дел од интернет корисниците.

Прекинот се очекува да трае најмногу 1 час.

Однапред се извинуваме за евентуали непријатности и Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
НЕОТЕЛ

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.