NeoPlay 50

RTL, RTL 2, RTL Living, RTL Kockica, CMC, Jugoton, ELTA1, ELTA 2 HD, BHT1, OTV Valentino, RTRS

99ден.

Placeholder Placeholder
Име на пакет
Fiber 100 на 2 години Fiber 300 на 2 години
Цена
1.190ден. 1.790ден.
Weight

Без трошок за инсталација

Без трошок за инсталација

Брзина на интернетот
- -
Dimension
N/A N/A
Color
- -
- -
Нарачај веднаш
Нарачај веднаш Нарачај веднаш