MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Почитувани корисници,

Сакаме да ве известиме дека од 01.03.2018 каналите Orlando Kids, Mini Ultra и Ultra ќе бидат заменети со каналите Fight Channel, IDJ TV, Vavoom и Pikaboo. Каналите ќе бидат достапни за сите постоечки и нови корисници.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
НЕОТЕЛ, ДОО

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.