Реактивирани ТВ-каналите кои беа времено исклучени

Почитувани,

Ве информираме дека од денес – 04 октомври 2022, повторно се вклучени ТВ- каналите кои без исклучени во текот на вчерашниот ден (HRT 1, HRT 3, HRT 4, TRT, ARTE, RTL, RAI UNO, RAI DUE, SAT.1, TVE)

Со почит,

НЕОТЕЛ ДОО Скопје