MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Прв турнир во онлајн друштвени игри

#ОстаниДома #ОстаниЗдрав #ИграјОнлајн #СекојПредСвојКомпјутер

#СедиДома и играј друштвени игри со НЕОТЕЛ и Гоблин

Ти недостига собирањето со друштвото и играњето на твојата омилена друштвена игра до ниедно време? Смеењето, лутењето, инаетењето и задоволството кога ќе го надитриш твојот противник?

Затоа, НЕОТЕЛ и Гоблин со задоволство ве канат да учествувате на првиот турнир во играње друштвени игри на дистанца.

На 15, 16 и 17 мај (петок, сабота и недела) со почеток од 19 часот ќе се одржат онлајн турнири во три различни друштвени игри и еден во брзо редење сложувалки. На сите ќе може да учествувате БЕСПЛАТНО ОД ДОМА, а за најуспешните следат вредни подароци.

Најдобрите тројца играчи на секој турнир ќе може да си одберат еден од трите светски најпродавани игри на македонски јазик – Ticket to Ride, Azul и Dixit, a редачите на сложувалки ќе си добијат 3Д-сложувалка, од 1000 парчиња и од 500 парчиња. Дополнително, покрај игрите, НЕОТЕЛ им обезбеди и засилувачи за WIFI-сигнал на најуспешните.

Учеството на сите турнири е БЕСПЛАТНО, а пријавувањето е многу едноставно!

Како да учествуваш?

Чекор 1:
Регистрирај се за типот на играта

Сакаш да играш друштвени игри?

Сакаш да редиш сложувалки?

Чекор 2:
Прочитај ги правилата за играње и одбери во која игра сакаш да се натпреваруваш.

Quoridor

Апстрактна друштвена игра со надмудрување слично на шах или дама. Со поставување ѕид или со движење на пионот треба да стигнеш до спротивниот крај на таблата, пред противникот да стигне до твојот.
Објаснување за начинот на кој се игра оваа игра погледни ТУКА.

Can't Stop

Многу забавна игра со коцки за љубителите на табла! Фрлаш четири коцки и со комбинација на две-по-две треба да ги движиш своите планинари кон врвот на планината. Но, внимавај! Доколку претераш и не се откажеш навреме, твоето искачување може да биде залудно и да мора да почнеш сè од почеток.
Објаснување за начинот на кој се игра оваа игра погледни ТУКА.

Takenoko

Една од најинтересните друштвени игри во светот. Кинескиот император ти дал задача да се грижиш за светото животно - пандата! Твојата мисија е да обработуваш земја, да ја наводнуваш и да одгледуваш бамбуси. Но, внимавај на пандата и нејзиниот нездрав апетит!
Играчот кој ќе успее да порасне најмногу бамбуси, притоа менаџирајќи го гладот на пандата, на крајот ќе биде победник.
Објаснување за начинот на кој се игра оваа игра погледни ТУКА.

Редење сложувалки

Обиди се да наредиш сложувалка за колку што е можно помалку време. Играчите ќе имаат одредено време во кое ќе треба да ја наредат зададената сложувалка.

Чекор 3:
Одбери на кој од турнирите сакаш да играш и најдоцна до 13 мај пополни ја формата.

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ЗАВРШЕНО!

Чекор 4:
Очекувај повратнa електронска порака со покана за турнирот на која МОРА да го потврдиш учеството, во спротивно нема да може да учествуваш!

Чекор 5:
Бори се за следните награди!

Добиј 1 месец бесплатно

Нарачај директно преку страната на НЕОТЕЛ и добиј го првиот месец бесплатно.

ТИ ТРЕБА БРЗИНА?

Супербрз интернет со најмал пинг е пресудно за беспрекорна игра. Нашиот оптички интернет нуди најмал пинг со симетрични брзини до 300 Mbps.

ТИ ТРЕБА БРЗИНА?

Супербрз интернет со најмал пинг е пресудно за беспрекорна игра. Нашиот оптички интернет нуди најмал пинг со симетрични брзини до 300 Mbps.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.