MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

BËHUNI GATI PËR FUTBOLLIN MË TË MIRË KËTË VERË!

ZGJIDH NJË NGA PAKOT ME ÇMIM TË SHKËLQYER DHE NDIQ SA MË SHUMË SPORT VETËM NË NEOTV!

neoTrio 50

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1490DEN.
1.390 DEN. muaj
 • Deri në 100 TV Kanale
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 100

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1990DEN.
1.690 DEN. muaj
 • Deri në 100 TV Kanale
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 300

Optik
Kontratë 2 vjeçare
2590DEN.
2.290 DEN. mauj
 • Deri në 100 TV Kanale
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • Android™ TV pajisje
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 20

LTE pa kabblo
Kontratë 2 vjeçare
1290DEN.
1.090 DEN. muaj
 • Deri në 90 TV Kanale
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

TrioFiber Optima SQ

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1290DEN.
1.190 DEN. muaj
 • Deri në 80 ТV kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Të duhet vetëm Internet?

INTERNET OPTIK SUPER I SHPEJTË

Promocion prej 890 den./muaj

INTERNET OPTIK SUPER I SHPEJTË

Merrni Internetin më stabil me shpejtësi deri 300 Mbps
Zbulo më shumë

INTERNET INSTANT PA KABLLO

Promocion prej 890 den./muaj

INTERNET INSTANT PA KABLLO

Kyçu menjëherë me intenet pa kabllo me shpejtësi deri 20 Mbps
Zbulo më shumë

Si të bësh porosi? ​

Online prej webfaqes

Online prej webfaqes

Porositni menjëherë duke plotësuar formularin për pakon për të ciliën jeni interesuar.

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
02/ 55 11 155

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.