MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
Nova korporativna strana

Со цел на своите корисници да им понуди врвно спортско доживување во новата возбудлива спортска сезона,од денес Неотел ја збогатува својата понуда со уште три нови канали – Спортклуб 4,Спортклуб 5 и Спортклуб 6. Со можност секој корисник да може да ужива во сите спортските натпревари достапни на овие канали, истите се достапни во основниот пакет без дополнителен надоместок.
Сите нови корисниците кои не сакаат да пропуштат ниту миг од спортските доживувања кои следат, сега може да земат еден од neoTrio пакетите и секојдневно да уживаат во богатата спортска програма достапна на Спортклуб каналите.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.