MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

Search

SportKlub HD отсега достапен и на neoTV!

Од денеска, на големо задоволство на љубителите на спортските содржини, се збогатува понудата со спортскиот канал SportKlub HD. 

Сега заедно со останатите спортски канали понудата на НЕОТЕЛ ги има буквално сите спортски содржини достапни во државата. Покрај сите каналите од Sport Klub и Eurosport, во рамките на понуда се вклучени и сите спортски канали од пакетот Arena Sport каде покрај каналите AS1, AS2, AS3, AS4 и AS5 влучени се и премиум каналите Arena Premium 1, Arena Premium 2 и Arena Premium 3 сите во кристална HD слика.

Новиот спортски канал Sport Klub HD, автоматски во текот на денешниот ден ќе биде активиран кај сите корисници кои ги имаат каналите Sport Klub. 

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.