MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

ReplayTV

Сѐ што ти е потребно на едно место!

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Ви ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо.

МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

ANDROID ТВ УРЕД

ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер.

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. ReplayTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, ReplayTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

armnphone_stretched

ТВ каде и да си!

Инсталирај ја апликацијата ReplayTV и гледај спорт, серии и филмови секаде каде што имаш интернет пристап.

Со новиот
ТВ УРЕД
сите апликации
на дофат!

Базиран на Android TV™ платформата уредот овозможува инсталација на сите апликации кои ги користите и на вашиот мобилен или таблет.

Сега достапно и за тебе!

Активирајте го дополнително HBO пакетот на ReplayTV и уживајте во вашите омилени серии, блокбастери и филмови!

Активирај веднаш!

Најмногу спорт во кристална HD слика

Заинтересиран си за ReplayTV?

Со новите ТВ пакети од ReplayTV добиваш до 190 ТВ канали, со висока резолуција, вклучени во пакет со супер брз и стабилен интернет со најмала латенција.  

Листа на канали

*ReplayTV е во сопственост на КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп. Сите права и обврски за програмските сервиси на ReplayTV се целосна одговорност на КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп.

По испраќањето на барањето ТВ-пакетот ќе биде активиран во рок од најмногу 24 часа.

    (се наоѓа во полето со кориснички податоци на фактурата)

    Со испраќањето на оваа порака барам да се активира HBO пакетот.

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.