Роденденски оптички интернет пакети за компании

БРЗИНИ ДО 300 Mbps tab СИМЕТРИЧНИ ИНТЕРНЕТ НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ ТАРИФИРАЊЕ ПО СЕКУНДА ВИРТУЕЛНА ТЕЛЕФОНСКА ЦЕНТРАЛА Одберете оптички пакет со совршени перформанси за професионално функционирање на вашата компанија. Office Fiber 100 1.590 ДЕН. месечно До 100 Mbps / 100 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер Виртуелна централа – до 3 локали Тарифирање по секунда Вклучен хостинг […]

E-пошта

E-пошта Напредни пакети Basic 1.190 ДЕН./МЕС.* 10 е-сандачиња 3 GB / е-сандаче smtp/pop3/IMAP Веб пристап Веб администрација Календар Задачи Белешки Дневник Backup на е-сандаче​ Дознај повеќе Дополнително сандаче189 ден./мес.* Optima 3.490 ДЕН./МЕС.* 30 е-сандачиња 3 GB / е-сандаче smtp/pop3/IMAP Веб пристап Веб администрација Календар Задачи Белешки Дневник Backup на е-сандаче​ Дознај повеќе Дополнително сандаче189 ден./мес.* […]

Аудио стриминг

Аудио стриминг Станете уште подостапни до вашите слушатели и започнете со професионален аудио стриминг кој ќе пристапи до вашата интернет публика. Bitrate Максимален број на слушатели во еден ист момент 100 200 300 400 500 64 kbps 1.490 ден. 1.790 ден. 1.990 ден. 2.190 ден. 2.490 ден. 128 kbps 1.590 ден. 1.890 ден. 2.090 ден. […]

Регистрација/обнова на домен

Регистрација/обнова на домен Неотел овозможува потполно решение за започнување на вашето претставување на интернет преку веб страница. Во Договор со МАРнет Неотел е официјален регистрар за МК домен зоната. Согласно Правилникот за организација и управување со врвниот македонски МК домен вршиме регистрација на нови домени, пререгистрација на постоечки домени како и обнова на веќе постоечки домени. Времетраење на договор […]

Заеднички хостинг

Заеднички хостинг Заедничкото хостирање претставува хостирање на сервер кој го делите со други корисници, при што немате администраторски пристап до самиот сервер. Како услуга е подобен за најголемиот број на лични веб страници, како и мали корпорациски веб страници. Заеднички хостинг наWindows/Linux сервер За хостинг на Linux сервери се хостираат веб апликации направени во PHP, […]

Дедициран сервер Linux

Дедициран сервер Дедицираниот сервер е резервиран за еден корисник што овозможува користење на целиот капацитет на серверот и перформансите на истиот не зависат од останати корисници. Практично, тоа е изнајмување на сервер кој е поставен во нашиот Податочен центар. Linux пакети Start 9.300 ДЕН./МЕС. за договор на 3 години* X3430 тип на процесор 4 GB […]

Колокација во neoDC Дата центар

Колокација во neoDC Дата центар NeoDC е нов колокациски Дата центар, дизајниран според високите Tier 3+ стандарди. Toj е прв и единствен неутрален колокациски Дата центар во Македонија. Во него е поставена опрема според најсовремените технолошки стандарди, а во моментов е во процедура на сертифицирање според следниве ISO стандарди: ISO 9001, ISO 27001, ISO 20001, […]

Што е neoTV?

Современ концепт на интерактивна телевизија МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. ANDROID ТВ УРЕД ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер. ТЕЛЕВИЗИЈА КАДЕ И ДА СИ Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или таблет и гледај […]

Телефонија

Идеални решенија за ефикасна комуникација 01 PSTN 01 PSTN Услугата самостојна фиксна ИП телефонија е достапна само за корисници кои имаат интернет пристап од Неотел преку оптика. 02 ISDN BRI 2 02 ISDN BRI 2 Наменета е за средни компании кои имаат потреба од повеќе од еден говорен канал истовремено за дојдовни и појдовни повици. […]

Office Net 30

OFFICE NET 30 Безжичен ЛТЕ интернет 2 години 1 година Неопределено 1.590ден./мес. без ДДВ 1.876,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 1.690ден./мес. без ДДВ 1.994,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 7.990ден./мес. без ДДВ 9.428,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Интернет Брзина до 30 Mbps/3 Mbps (download/upload)* Неограничен интернет-сообраќај** Вклучен […]