Net 20 Безжичен интернет

NET 20Безжичен интернет 2 години 1 година Неопределено 1.190ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.290 ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)* 1000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно […]

Што е ReplayTV

ReplayTV Сѐ што ти е потребно на едно место! ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Ви ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо. МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. ANDROID ТВ УРЕД ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го […]

Останати пакети + neoTV

Одберете пакет идеален за вашите потреби ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА При склучувањето на договорот добивате безжичен рутер кој со вклучување во струја веднаш се активира интернет услугата. 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка […]

Оптички интернет + ReplayTV

ReplayTV + оптички интернет ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. НАЈМНОГУ СПОРТ НА REPLAYTV Гледај ги сите најпопуларни спортски натпревари кога сакаш, во кристална HD слика. БРЗИНА ДО 300 Mbps Неверојатно стабилен и супербрз оптички интернет. НАЈМАЛ ПИНГ Убедливо најмал пинг на пазарот кој ќе […]

Net 30

NET 30Интернет 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 30 Mbps/3 Mbps (download/upload)* 1000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник Пренос […]

neoTrio 30

NEOTRIO 30 Интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 102 вклучени (54 HD) канали Вклучени сите SportKlub канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (AndroidTV телевизор, смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Телевизија До 103 […]

neoFiber 30 на 2 години

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА КУМАНОВО! NEOFIBER 30Оптички интернет + телевизија 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 98 вклучени (52 HD) канали Вклучени SportKlub & Eurosport Оптички интернет Брзина до 30 Mbps/30 Mbps (download/upload)* 5000 GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Сакаш повеќе? Ти треба поголема стабилност и брзина? Провери ги нашите оптички […]

Онлајн активирање на дополнителен пакет

ДОПОЛНИТЕЛНИ ТВ ПАКЕТИ Сите наведени „дополнителни ТВ-пакети“ на НЕОТЕЛ се независни од времетраењето на претплатничкиот договор за пакетираната услуга од НЕОТЕЛ и истите може да се активираат во секое време за времетраењето на договорниот однос со НЕОТЕЛ. Дополнителните ТВ-пакети може да се деактивираат на крај на тековниот календарски месец, без притоа да се наплатат дополнителни […]

TrioFiber Optima

TrioFiber Optima оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 79 вклучени (40 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)* 5000GB […]

Gaming интернет

НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ! ПОВРЗИ СЕ НА НАЈДОБРИОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ГЕЈМИНГ Зошто интернет брзината е значајна? Неприфатлив e buffering кога тимот се потпира на тебе! Најзначајнo нешто при одбирање на квалитетен интернет за гејминг е брзината, во вистинска смисла, односно интернет со најмал лаг. Оптичкиот интернет на Неотел ти ја овозможува токму оваа предност која ќе […]