Net 30

NET 30Интернет 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 30 Mbps/3 Mbps (download/upload)* 1000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник Пренос […]

neoTrio 30

NEOTRIO 30 Интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 102 вклучени (54 HD) канали Вклучени сите SportKlub канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (AndroidTV телевизор, смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Телевизија До 103 […]

neoFiber 30 на 2 години

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА КУМАНОВО! NEOFIBER 30Оптички интернет + телевизија 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 98 вклучени (52 HD) канали Вклучени SportKlub & Eurosport Оптички интернет Брзина до 30 Mbps/30 Mbps (download/upload)* 5000 GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Сакаш повеќе? Ти треба поголема стабилност и брзина? Провери ги нашите оптички […]

TrioFiber Optima

TrioFiber Optima оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 79 вклучени (40 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)* 5000GB […]

neoTrio 20

NEOTRIO 20 Безжичен ЛТЕ интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 92 вклучени (49 HD) канали Вклучени SportKlub & Eurosport Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Телевизија До 98 […]

neoTrio 300

NEOTRIO 300 оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 106 вклучени (59 HD) канали Вклучени SportKlub Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 300 Mbps/300 Mbps […]

neoTrio 100

NEOTRIO 100 оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 103 вклучени (56 HD) канали Вклучени SportKlub Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Телевизија До 111 вклучени (64 HD) […]

Fiber 300 Оптички интернет

FIBER 300Оптички интернет 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Оптички интернет Брзина до 300 Mbps/300 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на тарифирање на 1 минута по […]

neoTrio 50

NEOTRIO 50 оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 103 вклучени (56 HD) канали Вклучени SportKlub Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Телевизија До 111 вклучени (64 HD) […]

Fiber 100 Оптички интернет

FIBER 100Оптички интернет 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Оптички интернет Брзина до 100 Mbps/100 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на тарифирање на 1 минута по […]