Новогодишна промоција_2023_sq

GJITHË MË TË SHPEJTAT DHE GJITHË MË TË MIRAT NË VITIN E RI SHPEJTONI! Mbeten edhe… 00ditë 00orë 00minuta 00sekonda Fiber 50 OptikKontratë 2 vjeçare në muaj Deri në 50 Mbps / 50 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Fiber 100 OptikKontratë 2 vjeçare në muaj […]

СУПЕРИОРЕН оптички интернет_sq

SHPEJTONI! Mbeten edhe… 00ditë 00orë 00minuta 00sekonda Fiber 50 OptikKontratë 2 vjeçare në muaj Deri në 50 Mbps / 50 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Fiber 100 OptikKontratë 2 vjeçare në muaj Deri në 100 Mbps / 100 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i […]

neoTrio 30 SQ

neoTrio 30 SQ Internet + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 104 kanale të përfshira (49 HD) kanale Tring Total & SporKlub të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live […]

50% LIRIM – Internet super i shpejtë

SHPEJTONI! Mbeten edhe… 00ditë 00orë 00minuta 00sekonda Net 30 Kontratë 2 vjeçare në 12 muajt e parë Deri në 30 Mbps / 5 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Fiber 50 Kontratë 2 vjeçare në 12 muajt e parë Deri në 50 Mbps / 50 Mbps […]

50% LIRIM – Internet super i shpejtë + NEOTV

SHPEJTONI! Mbeten edhe… 00ditë 00orë 00minuta 00sekonda TrioFiber Optima SQ Kontratë 2 vjeçare në 12 muajt e parë Deri në 85 ТV kanale (41 HD) neoTV në 2 smart pajisje Android™ TV pajisje Deri në 50 Mbps / 50 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon neoTrio […]

neoTrio 30

neoTrio 30 Internet + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 79 kanale të përfshira (40 HD) kanale Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet optik Shpejtësi deri në 30 Mbps/5 […]

Net 30

NET 30Internet 2 Vitе Porosit menjëherë Karakteristikat Internet Shpejtësi deri në 30 Mbps/3 Mbps (download/upload)* 1000GB internet trafik i përfshirë WiFi ruter i përfshirë IP adresë dinamike Telefoni Biseda të pakufizuara në rrjetin e NEOTEL Identifikim i thirrjes – (CLIP) – falas Thirrje në numrat urgjent (192, 193, 194, 195) – falas Intervali i tarifimit […]

Më së shumti sport në neoTV

BËHUNI GATI PËR FUTBOLLIN MË TË MIRË KËTË VERË! ZGJIDH NJË NGA PAKOT ME ÇMIM TË SHKËLQYER DHE NDIQ SA MË SHUMË SPORT VETËM NË NEOTV! neoTrio 50 OptikKontratë 2 vjeçare DEN.1490 1.390 DEN. muaj Deri në 100 TV Kanale Sport Klub & Eurosport të përfshirë neoTV në 2 smart pajisje Android™ TV pajisje Deri […]

Онлајн активирање на дополнителен пакет_alb

TV PAKO shtesë Arena Sport Premium + Arena Sport Balkan + Tring Basic Tring Total Të gjitha “TV pakot shtesë” të Neotel-it janë të pavarur nga kohëzgjatja e kontratës për parapagesë për shërbimet në pako të Neoteli-it dhe të njejtat mund të aktivizohen në çdo kohë gjatë kontratës me Neotel. TV-pakot shtesë mund të deaktivizohen […]

Porosia online LТЕ

SI TË POROSITNI NGA KOLLTUKU? 1. Shënoni të dhënat Plotësoni formën më poshtë me të dhënat e nevojshme. 2. Priteni korrierin Dokumentet së bashku me ruterin do të ju dërgohen me anë të shërbimit kurir. 3. Nënshkruani dokumentet E kontrolloni saktësinë e të dhënave dhe nëse janë në rregull e nënshkruani kontratën. 4. Shijo shërbimin […]