Si të bëni porosi online?

Si të bëni porosi online? 1. Shënoni të dhënat Plotësoni formën më poshtë me të dhënat e nevojshme. 2. Priteni korrierin Dokumentet do t’ju dorëzohen përmes shërbimit të korrierit. 3. Nënshkruani dokumentet E kontrolloni saktësinë e të dhënave dhe nëse janë në rregull e nënshkruani kontratën. 4. Shijo shërbimin Në përputhje me afatin e përcaktuar […]

Pako të tjera + TV

Zgjidhni pako ideale për nevojat tuaja TElEVIZION INTERAKTIV INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE neoTrio 10 Kontratë 2 vjeçareLTE pa kabblo 1.190 DEN. muaj Deri Në 10 Mbps / 1 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Deri Në 90 TV kanale neoTV në 2 smart pajisje Android™ TV pajisje Porosit […]

Pako të tjera

Zgjidhni pako ideale për nevojat tuaja TRANSFERIM INASTANT INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Net 20 Kontratë 2 vjeçare LTE pa kabblo 790 DEN. muaj Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Net 50/10 Kontratë 2 vjeçare VDSL […]

Internet optik

Internet optik Zgjidhni pako ideale për nevojat tuaja SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps INTERNET I PAKUFIZUAR 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Fiber 50 Kontratë 2 vjeçare 1.090 DEN. muaj Deri Në 50 Mbps / 50 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Fiber 100 Kontratë 2 vjeçare 1.790 DEN. […]

Internet Optik + neoTV

Kombinim i përkryer për shtëpinë tuaj TElEVIZION INTERAKTIV Shfrytëzoni përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash. MË SË SHUMTI SPORT NË NEOTV Shiqoni të gjitha ndeshjet sportive më të popullarizuara kur të dëshironi me fotografi të kristaltë në HD. SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps TV pajisje që mundëson […]

Net 20 Internet pa kabllo

NET 20Internet pa kabllo 2 Vitе 1 Vit Për kohë të pacaktuar 790 dеn./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim 1.190 dеn./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim 1.290 dеn./muaj me TVSH 1.490 den. Tarifë e vetme  Porosit menjëherë Karakteristikat Internet Shpejtësi deri në 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)* 1000GB internet trafik i përfshirë WiFi ruter […]

neoTrio 300_alb

NEOTRIO 300 Internet optik + neoTV 2 Vite 2.590 den./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 100 kanale të përfshira (50 HD) Sport Klub & Eurosport të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 […]

neoTrio 50/10_alb

NEOTRIO 50/10 VDSL internet + neoTV 2 години 1.490 dеn./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 90 kanale të përfshira (26 HD) kanale Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për incizim të […]

neoTrio 20_alb

NEOTRIO 20 Internet pa kabllo + neoTV 2 Vitе 1.290 den./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 90 kanale të përfshira (43 HD) Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për incizim të […]

neoTrio 10_alb

NEOTRIO 10 Internet pa kabllo + neoTV 2 Vitе 1Vit Për kohë të pacaktuar 1.190 dеn./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim 1.590 dеn./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim 1.690 dеn./muaj me TVSH 1.490 den. Tarifë e vetme Karakteristikat Televizion Deri në 90 kanale të përfshira (26 HD) kanale Android™ TV pajisje me qasje […]