Telefoni fikse për përdorues afarist

Telefoni fikse për përdorues afarist Zgjidhje ideale për komunikim efikas 01 PSTN 01 PSTN Shërbimi IP telefoni fikse të pavarur në dispozicion për përdoruesit të cilit kanë qasje interneti të Neotel përmes optikës. 02 ISDN BRI 2 02 ISDN BRI 2 E përshtatshme për kompanitë e mesme të cilat kanë nevojë për më shumë se […]

Qendër telefonike virtuale IP Centrex

Qendër telefonike virtuale IP Centrex IP Centrex IP Centrex është zgjidhje bashkëkohore për shërbime  telefonike në të cilën IP – qendra e bazuar PBX është e vendosur në hapësirat e NEOTEL. Kompania juaj lidhet me klientët përmes lidhjes së internetit. Prandaj, që të shfrytëzoni këtë shërbim është e nevojshme që të keni lidhje stabile interneti, […]

SIP Trunk zgjidhje për telefoni fikse në kompaninë tuaj

SIP Trunk zgjidhje për telefoni fikse në kompaninë tuaj Thjesht lidhni sistemin telefonik nga zyra juaj me botën e jashtme. Zëvendësoni linjat tradicionale fikse dhe bisedoni përmes internet konekcionit tuaj. Funksionalitete të cilat i ofron SIP Trunk: më shumë numra telefoni (DDI) në linjë të njëjtë  Përmban DDI(Direct Dialing Incoming) numerim Aktivizimi vetëm për disa orë Numër fleksibil […]

Lidhje

Lidhje përmes linjave të huazuara Mundësojmë zgjidhje të sigurt, fleksibile dhe rentabile, të ndërtuar për të plotësuar nevojat e klientëve të tyre. Rrjeti ynë (DWDM dhe IP/MPLS) është ndërtuar në infrastrukturë optike në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Shkup dhe qytetet tjera më të mëdha. Portfoli i linjave të huazuara private: TDM […]

IP Tranzit

IP TRANZIT (WHOLESALE) IP rrjet i lidhur dendur Sot interneti cilësohet si më kualitativ nëse në vete përmban lloje të ndryshme të përmbajtjeve, të siguruara përmes lidhjes së rrjeteve me performanca të larta, në dispozicion të shfrytëzuesve në mënyrë të lehtë, efektive dhe të leverdishme. Për këtë qëllim NEOTEL dizajnon dhe ndërton IP rrjetin më […]

Qasje e deduktuar interneti

Qasje e deduktuar interneti përmes linjës së huazuar optike (Point to Point)​ Lidhje Infrastrukturë optike individuale Qasje simetrike (download/upload) me shpejtësi prej 0,5 Мbit/s deri në 100 Мbit/s Trafik të pakufizuar IP adresa statike Të përfshira në kuadër të pakos Mbështetje Mbështetje teknike 24-orëshe Monitorim i trafikut të internetit Performanca të garantuara për vonesë (Round […]

pako-te-tjera/biznes

Zgjidhni pako ideale për kompaninë tuaj TRANSFERIM INASTANT INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË Mundësi për IP adresë statike 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Office Net 20 Kontratë 2 vjeçare. 1.290 DEN. muaj Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Mundësi për IP adresë statike Telefoni fikse PSTN – deri […]

Office fix 50 alb

OFFICE FIX 50 VDSL Internet 2 години 1 години Неопределено 1.690 ден./мес. без ДДВ 1.994,20 ден со вклучен ДДВ Без трошок за инсталација 1.890 ден./мес. без ДДВ 2.230,20 ден со вклучен ДДВ Без трошок за инсталација 1.990 ден./мес. без ДДВ 2.348,20 ден со вклучен ДДВ Без трошок за инсталација Karakteristikat Internet Shpejtësi deri në 50 […]

Office Net 30 alb

OFFICE NET 30 Internet pa kabllo 2 Vitе 1 Vit Për kohë të pacaktuar 1.590 dеn./ pa 18% TVSH 1.876,20 den me 18% TVSH Pa harxhime për instalim 1.690 dеn./ pa 18% TVSH 1.994,20 den me 18% TVSH Pa harxhime për instalim 7.990 dеn./ pa 18% TVSH 9.428,20 den me 18% TVSH Pa harxhime për […]

Office Net 20 alb

OFFICE NET 20 Internet pa kabllo 2 Vitе 1 Vit Për kohë të pacaktuar 1.290 dеn./ pa 18% TVSH 1.522,20 den me 18% TVSH Pa harxhime për instalim 1.390 dеn./ pa 18% TVSH 1.640,20 den me 18% TVSH Pa harxhime për instalim 7.990 dеn./ pa 18% TVSH 9.428,20 den me 18% TVSH Pa harxhime për […]