MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
Sportovi Levo
Sportovi Desno

neoTrio 20

Безжичен интернет
Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • До 98 ТВ канали (54 HD)
 • Вклучени Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 30

Безжичен интернет
Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • До 103 ТВ канали (55 HD)
 • Вклучени Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5
 • Вклучени SportKlub
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 50

Оптика
Договор на 2 години
1.490ден. месечно
 • До 112 ТВ канали (64 HD)
 • Вклучени Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5, Arena Premium 1, 2, 3
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 100

Оптика
Договор на 2 години
1.990ден. месечно
 • До 112 ТВ канали (64 HD)
 • Вклучени Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5, Arena Premium 1, 2, 3
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!

  Ти треба само супер брз интернет со намалена претплата?

  Како да нарачате?

  Онлајн преку веб-страницата

  Онлајн преку веб-страницата

  Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

  Продажни места

  Продажни места

  Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155
  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.