MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

Search

Известување за времен прекин на услугите на НЕОТЕЛ на 22.06.2022

Почитувани,

Ве информираме дека во среда – 22 јуни 2022, во утринските часови, заради надоградба и подобрување на мрежата ќе има времен прекин на услугите на НЕОТЕЛ во одредени региони. Времениот прекин ќе ги опфати корисниците на оптичката мрежа како и корисниците на безжичната ЛТЕ мрежа.

Региони кои ќе бидат опфатени:

ЛТЕ мрежа: Велес, Тетово, Гостивар, Населба Аеродром, населба Ново Лисиче, Ченто, Драчево, Маџари, Јурумлери
Оптичка мрежа: Населба Аеродром, Тетово, Велес

Дата: 22.06.2022
Време: помеѓу 00:00 – 06:00 часот
Очекувано максимално времетраење на интервенцијата: 1 час

Со почит,
НЕОТЕЛ ДОО Скопје

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.