MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Известување! UEFA Лига на Нации отсега на Arena Sport

Почитувани,

Би сакале да ве информираме дека во иднина UEFA Лига на Нации нема да се пренесуваат на каналите SportKlub. Оваа содржина ќе биде достапна на каналите Arena Sport кои ги обезбедија правата за емитување за наредниот период за територијата на С. Македонија.

Доколку ги немате активирано каналите Арена Спорт, за истите може да поднесете барање за онлајн активирање на дополнителните пакети Arena Sport и Arena Премиум + со притискање на копчето подолу.

Со почит,
НЕОТЕЛ ДОО

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »

По испраќањето на барањето ТВ-пакетот ќе биде активиран во рок од најмногу 24 часа.

    (се наоѓа во полето со кориснички податоци на фактурата)

    Со испраќањето на оваа порака барам да се активира HBO пакетот.

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.