Хостирање  /  ВДС

Оваа услуга се наоѓа помеѓу "заедничко хостирање" и "дедициран сервер" типовите на услуги. Истата нуди голем дел од можностите на "дедициран сервер", вклучувајќи администраторски пристап и дедицирна IP адреса, но за значително пониска цена.

Виртуелен дедициран сервер Linux

Виртуелен дедициран сервер Linux

Ви треба Windows?

Start

 • 1 x процесори
 • 1 GB RAM меморија
 • 15 GB простор на диск
 • 500 GB* мес. сообраќај

1.550 ден./мес.*


Нарачај

Basic

 • 1 x процесори
 • 2 GB RAM меморија
 • 30 GB простор на диск
 • 1.000 GB* мес. сообраќај

2.700 ден./мес.*


Нарачај

Optima

 • 2 x процесори
 • 2 GB RAM меморија
 • 50 GB простор на диск
 • 1.500 GB* мес. сообраќај

4.100 ден./мес.*


Нарачај

Ultra

 • 2 x процесори
 • 3 GB RAM меморија
 • 100 GB простор на диск
 • 2.000 GB* мес. сообраќај

5.800 ден./мес.*


Нарачај

*По надминување на вклучениот сообраќај се наплатува по 200 ден. за секои започнати 100 GB сообраќај.
Просторот на дискот го вклучува и просторот што го зазема оперативниот систем, односно простор до 1 GB кај Linux оперативни системи и до 11 GB кај Windows оперативен систем. Земете го ова предвид кога го бирате пакетот.

СИТЕ ПАКЕТИ ВКЛУЧУВААТ

ИНСТАЛАЦИЈА НА ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ

АДМИНИСТРАТИВЕН ПРИСТАП

1 X IP АДРЕСИ

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

24/7 ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

РЕСТАРТИРАЊЕ ПО ДОБИЕН НАЛОГ

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Backup на податоци преку FTP/SFTP/RSYNC  Основна администрација Дополнителна администрација
15 GB 675 ден./год.

990 ден./мес.

Повеќе…

1.990 ден./час (без основна администрација)

Повеќе…

30 GB 1.350 ден./год.
50 GB 2.250 ден./год.

1.490 ден./час (со основна администрација)

Повеќе…

100 GB 4.500 ден./год.

Виртуелен дедициран сервер Linux

Виртуелен дедициран сервер Linux

Виртуелен дедициран сервер Linux

Дознајте повеќе на (02) 55 11 188 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме