MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Вонредни убави вести од НЕОТЕЛ!

Во период на бројни постојани поскапувања, НЕОТЕЛ овозможи нова специјална промоција со која на корисниците кои ќе склучат нов договор на 2 години ќе им овозможи 50% пониска месечна претплата во првите 12 месеци од договорот на некој од пакетите кои се на промоција. Во промоцијата се вклучени пакетите со супер брз интернет како и пакетите со супер брз интернет и интерактивната телевизија neoTV

Воедно покрај новата промоција, НЕОТЕЛ, на барање на корисниците го воведе спортскиот канал Sport Klub HD со што ја заокружи својата спортска понуда. 

Сега, заедно со останатите спортски канали, понудата на НЕОТЕЛ ги има буквално сите спортски содржини достапни во државата. Покрај сите каналите од Sport Klub и Eurosport, во рамките на понуда се вклучени и сите спортски канали од пакетот Arena Sport каде покрај каналите AS1, AS2, AS3, AS4 и AS5 влучени се и премиум каналите Arena Premium 1, Arena Premium 2 и Arena Premium 3 сите во кристална HD слика.

За повеќе информации околу актуелната понуда притиснете на копчињата подолу во зависност од посакуваниот пакет.

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.