MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Известување за привремен прекин на емитување на ТВ-канали

Почитувани,

Ве информираме дека денес – 03 октомври 2022, привремено ќе бидат исклучени следните канали:
HRT 1, HRT 3, HRT 4, TRT, ARTE, RTL, RAI UNO, RAI DUE, SAT.1, TVE

Исклучувањето е поради регулирање на правата за дистрибуција од страна на дистрибутерот на оваа група на канали. 

Со почит,
НЕОТЕЛ ДОО Скопје

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.