Известување за привремен прекин на емитување на ТВ-канали

Почитувани,

Ве информираме дека утре – 16 декември 2022, привремено ќе бидат исклучени следните канали:
HRT 1, HRT 3, HRT 4, TRT, ARTE, RTL, RAI UNO, RAI DUE, SAT.1, TVE

Исклучувањето е поради регулирање на правата за дистрибуција од страна на дистрибутерот на оваа група на канали. 

Со почит,
НЕОТЕЛ ДОО Скопје