MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

SHPEJTONI!

Mbeten edhe...

 • 00ditë
 • 00orë
 • 00minuta
 • 00sekonda

Net 30

Kontratë 2 vjeçare
790ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 30 Mbps / 5 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Fiber 50

Kontratë 2 vjeçare
890ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Fiber 100

Kontratë 2 vjeçare
1.190ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Fiber 300

Kontratë 2 vjeçare
1.790ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

ARGËTIM I PAKUFIZUAR NË SHTËPINË TUAJ ME INTERNET OPTIK

 • Gejming

  Për të luajtur online pa pengesa ju nevojitet lidhje stabile me “lago” minimale. Prandaj gejmerët më të njohur zgjedhin internet optik.

 • Video striming

  Tani nuk është problem nëse më shumë anëtarë të familjes shikojnë video në internet njëkohësisht. Internet shpejtësia është e mjaftueshme për të gjithë!

 • Punë nga shtëpia / Mësim online

  Me internet optik puna juaj nuk do të “ngecë”, pasi fëmija juaj në momentin e njëjtë ndjek mësim online ose shikon video në internet.

Ju duhet internet super i shpejtë dhe neoTV me 50% lirim?

MOS BËNI KOMPROMIS KUR BËHET FJALË PËR INTERNET TË SHPEJTË DHE ME KUALITET SË BASHKU ME TELEVIZION INTERAKTIV!

Si të bësh porosi? ​

Online prej webfaqes

Online prej webfaqes

Porositni menjëherë duke plotësuar formularin për pakon për të ciliën jeni interesuar.

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
02/ 55 11 155

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.