MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

SI TË POROSITNI NGA KOLLTUKU?

1.
Shënoni të dhënat

Plotësoni formën më poshtë me të dhënat e nevojshme.

2.
Priteni korrierin

Dokumentet së bashku me ruterin do të ju dërgohen me anë të shërbimit kurir.

3.
Nënshkruani dokumentet

E kontrolloni saktësinë e të dhënave dhe nëse janë në rregull e nënshkruani kontratën.

4.
Shijo shërbimin

Në përputhje me afatin e përcaktuar për instalim, shërbimi instalohet.

Plotësoni të dhënat dhe porositni menjëherë!

  Në rast se keni telefon fiks ekzistues dhe doni që t'a mbani numrin (portim) ju lutemi shënoni numrin.Në rast se nuk doni t'a mbani atë numër, NEOTEL do të ju caktojë numër tjetër pa pagesë.

  Të dhëna për përdoruesin

  Të dhëna për kontakt

  Adresa e përdoruesit (nga LNJ)

  Adresa e instalimit të shërbimit

  Dispozitat dhe kushtet e operatorit

  Konfirmim i kushteve

  KUSHTET E PËRGJITHSHME PËR KRIJIMIN E MARRËDHËNIES ABONUESE DHE PËRDORIMIN E SHËRBIMEVE
  KUSHTET E PËRGJITHSHME PËR POROSI ONLINE PËRMES UEB FAQES SË NEOTEL SHPK SHKUP.

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.