MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

FIBER 100
Pako optike

1.190ден./muaj me TVSH

Karakteristikat

Internet optik

 • Shpejtësi deri në 100 Mbps/100 Mbps (download/upload)*
 • 5000GB internet trafik i përfshirë
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP adresë dinamike

Telefoni

 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e NEOTEL
 • Identifikim i thirrjes – (CLIP) – falas
 • Thirrje në numrat urgjent (192, 193, 194, 195) – falas
 • Intervali i tarifimit në 1 minutë sipas çmimeve të rregullta
 • Transferim i numrit – falas

Fotografi/dokumente

500 MB Fotografi/dok. = 41 sek.

Video përmbajtje

1GB video = 1:25 sek.

Të përfshira në të gjitha parapagimet

INSTALIM FALAS

Për të gjitha kontratat e lidhura për 2 dhe 1 vit përfshihet instalim falas.

BISEDA FALAS

Me të gjitha pakot fitoni biseda të pakufizuara falas në rrjetin e Neotel.

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Për çfarë do problem me shërbimin kemi në dispozicion mbështetje teknike 24 orëshe në numrin 02/55 11 111.

Pajisje

ZTE ZXHN F660 PON ONT

Si të bësh porosi?

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
02/ 55 11 155

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  Pyetje të parashtruara shpesh (PPSH)

  Për sa kohë bëhet instalimi i shërbimeve?

  Për çdo lokacion është ndryshe, por mesatarisht instalimi i pakove optike zgjat rreth 15 ditë pune.

  Si bëhet instalimi?

  Nëse në objektin tuaj nuk ka infrastrukturë të Neotel-it, atëherë ekipet tona e vendosin. Zakonisht kablloja optike hyn në shtëpinë tuaj përmes shpuarjes së murit në afërsi të derës hyrëse dhe kablloja kalon deri në pikën e duhur, zakonisht pran pajisjes së televizorit. Ekipet janë të obliguara të punojnë me profesionalizëm maksimal dhe pas përfundimit të aktiviteteve ta kthejnë në gjendjen fillestare. Gjithsesi vendosja e infrastrukturës është në barë të operatorit.

  A duhet të bëhet pagesë për instalimin e shërbimit?

  Me kontratë 2 ose 1 vjeçare nuk duhet të bëhet pagesë për instalim ndërsa me kontratë për kohë të pacaktuar duhet bërë pagesë prej 1490 den.

  Në cilën mënyrë bëhet kyçja?

  Bëhet fjalë për instalim me kabllo optike, e cila përmes fijeve optike, më së shpejti transferon të dhënat dhe ofron internet shumë të shpejtë dhe stabil për dallim nga çdo mënyrë tjetër e kyçjes. Ekipet tona të angazhuara për instalim, do ta kryejnë të njëjtin në mënyrën më profesionale dhe do të vendosin ruter në lokacionin për të cilin do të vendosni.

  A është internet-trafiku i pakufizuar?

  Internet trafiku është i kufizuat në 5TB (5000GB), pas tejkalimit të të njëjtit shpejtësia zvogëlohet në 2Mbps. Mesatarisht, përdoruesit shpenzojnë rreth 200-300GB në muaj kështu që këto 5000 GB praktikisht paraqesin trafik të pakufizuar.

  A është shpejtësia e internetit konstante?

  Shpejtësia e internet qasjes nuk është e garantuar dhe e njëjta mund të varet nga më shumë faktorë siç janë: fuqia e sinjalit, numri i shfrytëzuesve që e shfrytëzojnë në momentin e dhënë, shpejtësia e ueb faqes në të cilën surfoni, ngarkesa e rrjetit të internetit, konfiguracioni i pajisjes përmes së cilës kyçet abonenti dhe faktorë të tjerë.

  A është e mirë lidhja për online gejming të mirë?

  Nuk do të gaboni nëse zgjidhni pako optike të Neotel. Ajo që na dallon nga të tjerët është lidhja e mirë me pikat botërore me fushë më të shkurtë të lëvizjes që mundëson ping minimal që është i rëndësishëm gjatë online lojërave.

  Çfarë është e nevojshme që të lidhet kontrata?

  Duhet të vini në sallonin tonë ose tek ndonjë nga partnerët tanë të shitjes dhe me vete të keni letërnjoftim dhe faturë të rrymës ose ujit që të vërtetoni adresën në të cilën duhet të instalohet shërbimi.

  A mund të ndërpritet para kohe shërbimi?

  Shërbimi mund të ndërpritet nëse nuk plotësohet ajo që ju është garantuar nga Neotel-i  ose në rast se dëshironi ta ndërprisni para kohe paguhen penallti në varësi nga periudha e mbetur deri në skadimin e kontratës.

  A ka test periudhë të shërbimeve?

  Për fat të keq, Neotel nuk ofron test periudhë të shërbimeve. Ne konsiderojmë që interneti optik të cilin e ofrojmë ka një kualitet të lartë dhe deri tani nuk kemi pasur ankesa nga ana e përdoruesve në lidhje me kualitetin e këtij shërbimi.

  MOS U LARGO!

  A DONI TË KONTROLLOJMË A KA OPTIKË NË LOKACIONIN TUAJ?

  SHËNO TË DHËNAT E TUA DHE NE DO TË JU KONTAKTOJMË.

   small_c_popup.png

   Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.