STABIL

I SHPEJTË

Zgjidh një nga pakot me çmim të jashtëzakonshëm gjatë gjithë kohëzgjatjes së kontratës!

Internet optik super i shpejtë për nevojat e gjithë familjes.

 • Mësim online

  Rini pa shqetësime me internet të shpejtë dhe stabil që do ta bëjë mësimin online, të lehtë si kënga.

 • Punë nga shtëpia

  Me internet optik puna juaj nuk do të “ngecë”, pasi fëmija juaj në momentin e njëjtë ndjek mësim online ose shikon video në internet.

 • Video striming

  Tani nuk është problem nëse më shumë anëtarë të familjes shikojnë video në internet njëkohësisht. Internet shpejtësia është e mjaftueshme për të gjithë!

 • Gejming

  Për të luajtur online pa pengesa ju nevojitet lidhje stabile me “lago” minimale. Prandaj gejmerët më të njohur zgjedhin internet optik.

Fiber 50

Optik
Kontratë 2 vjeçare
DEN.1190
790 DEN. muaj
 • Deri Në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Fiber 100

Optik
Kontratë 2 vjeçare
DEN.1790
1.190 DEN. muaj
 • Deri Në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Fiber 300

Optik
Kontratë 2 vjeçare
DEN.2390
1.890 DEN. muaj
 • Deri Në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

TrioFiber Optima SQ

Optik
Kontratë 2 vjeçare
DEN.1290
1.090 DEN. muaj
 • Deri Në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri Në 80 ТV kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
PROMO

ARGËTIM I PAKUFIZUAR NË SHTËPINË TUAJ ME INTERNET OPTIK DHE NEOTV

 • neoTV – televizion interaktiv

  Kënaquni me përmbajtjet e shumta dhe pauzoni, ktheni dhe incizoni programin e drejtpërdrejt kur të dëshironi. Bëjeni televizorin tuaj “smart”.

 • Punë nga shtëpia / Mësim online

  Me internet optik puna juaj nuk do të “ngecë”, pasi fëmija juaj në momentin e njëjtë ndjek mësim online ose shikon video në internet.

 • Video striming

  Tani nuk është problem nëse më shumë anëtarë të familjes shikojnë video në internet njëkohësisht. Internet shpejtësia është e mjaftueshme për të gjithë!

 • Gejming

  Për të luajtur online pa pengesa ju nevojitet lidhje stabile me “lago” minimale. Prandaj gejmerët më të njohur zgjedhin internet optik.

neoTrio 50

Optik
Kontratë 2 vjeçare
DEN.1490
1.290 DEN. muaj
 • Deri Në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri Në 100 ТV kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
PROMO

neoTrio 100

Optik
Kontratë 2 vjeçare
DEN.1990
1.690 DEN. muaj
 • Deri Në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri Në 100 ТV kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
PROMO

neoTrio 300

Optik
Kontratë 2 vjeçare
DEN.2590
2.290 DEN. muaj
 • Deri Në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri Në 100 ТV kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
PROMO

Internet instant LTE pa kabllo kur të dëshironi.

Lidhni ruterin pa kabllo në rrymë dhe menjëherë filloni ta shfrytëzoni internetin. Dëshironi në lokacion tjetër? Vetëm transferoni pajisjen dhe vazhdoni ta shfrytëzoni.

NET 20

Internet pa kabllo LTE
Kontratë 2 vjeçare
DEN.790
690 DEN. muaj
 • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 20

Internet pa kabllo LTE
Kontratë 2 vjeçare
DEN.1290
1.090 DEN. muaj
 • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri në 80 ТV kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ ТВ уред
PROMO

Si të bësh porosi?

Online përmes ueb-faqes

Online përmes ueb-faqes

Porosit online me plotësimin e formës për pakon përkatëse për të cilën jeni të interesuar.

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve!
02/ 55 11 155

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

* Çmimi promocional vlen deri në skadimin e kontratës 2 vjeçare e më pas shërbimi do të paguhet në përputhje me listën zyrtare të çmimeve të NEOTEL.

**TV pakoja plotësuese falas vlen deri në fund të vitit të parë të kontratës. Pas përfundimit të vitit të parë, nëse Përdoruesi nuk kërkon ndryshe, TV pakoja plotësuese automatikisht do vazhdojë të paguhet me çmimin e saj të rregullt në përputhje me listën zyrtare të çmimeve të NEOTEL.

 • Shkup – Salloni i shitjes së Neotel: 02/55 11 155
 • Shkup – Anhoch Premium ( Kompleksi MiDa): 02/3217-528
 • Shkup – Anhoch Vero Qendër: 02/3232-632
 • Shkup – Anhoch Çair: 02/3051-340
 • Shkup – Anhoch QT Ramstor: 02/3119-881
 • Shkup – Anhoch QT Biser: 02/2451-407
 • Скопје – Anhoch QTQ: 02/3215-068
 • Tetovë – Neon Sistemi: 044/ 550 315
 • Manastir – Neotel Net: 047/550 010
 • Kumanovë – K-Net: 031/ 550 550
 • Veles – Bit Sistems: 043/ 551 919
 • Sveti Nikollë – Net i Com: 032/440-336
 • Strumicë – Nineks: 034/327-123
 • Kratovë – Dars Kompjuteri: 076/977-340
 • Gostivar –MM Komerc: 075/314-450
 • Strugë – InTech Computers: 046/ 552 550; 075/ 287 622
 • Kërçovë – Advanced Digital Network: 045/ 550 500
 • Ohër – Domino: 046/ 279 495