MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

INTERNET SUPER I SHPEJTË PËR
TË GJITHË

Merr internet optik super të shpejtë për të gjithë familjen

Internet optik super i shpejtë

Surfim/ndjekje e videove pa pengesë.

Me shpejtësi deri në 300 Mbps, mos u shqetësoni dhe lidhni të gjitha pajisjet Tuaja njëkohësisht. Tani e gjithë familja mund të kënaqet pa pengesa.

Përvojë e paparë “gaming-u”

Qëndroni çdo herë një hap para të tjerëve. Luani online me lidhjen më të mirë me ping-un më të vogël.

Dëshiroj sa më shpejtë

Me internet optik shpejtësia e madhe është përditshmëri. Ndryshoni shprehitë dhe tani më kokoshkat dhe pijen merrini para se ta lëshoni ose të shkarkoni përmbajtjet.

Fiber 50

Kontratë 2 vjeçare.
1090DEN.
890 DEN. muaj
 • Deri Në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
promo

Fiber 100

Kontratë 2 vjeçare.
1790DEN.
1.590 DEN. muaj
 • Deri Në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Fiber 300

Kontratë 2 vjeçare.
2390DEN.
2.190 DEN. muaj
 • Deri Në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Çmimi promocional vlen për 12 muajt e parë të kontratës. Pas përfundimit të periudhës 12 mujore, parapagimi mujor është me vlerën e rregullt.

Internet pako tjera

Net 20

Договор на 2 години
LTE безжичен
790DEN.
590 DEN. muaj
 • Deri në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Net 50/10

Договор на 2 години
VDSL
1090DEN.
890 DEN. muaj
 • Deri në 50 Mbps / 10 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Çmimi promocional vlen për 12 muajt e parë të kontratës. Pas përfundimit të periudhës 12 mujore, parapagimi mujor është me vlerën e rregullt.

Si të bësh porosi?

Online përmes web-faqes

Online përmes web-faqes

Porosit online përmes plotësimit të formës për pakon për të cilën jeni të interesuar.

Pikat e shitjes

Pikat e shitjes

Zbulo se ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Lajmërohu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi që t’ua dërgojmë dokumentet!
02/ 55 11 155

Kontrollo a ka optikë deri në shtëpinë tuaj!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.