Одберете ЛТЕ или Оптик пакет, идеален за вашите потреби

790 690 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.
Промоција! Намалена претплата до крајот на договорот.

Net 20

neoNet LTE
До 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB вклучен интернет
Препорачано
Повеќе
990 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Net 30

neoNet LTE
До 30 Mbps/3 Mbps
5000 GB вклучен интернет
Повеќе

Оптички пакети

1.090 ден./мес.*

Fiber 50

neoNet Fiber
До 50 Mbps/50 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе
1.790 ден./мес.*

Fiber 100

neoNet Fiber
До 100 Mbps/100 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе
2.390 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Fiber 300

neoNet Fiber
До 300 Mbps/300 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе
3.190 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Fiber Total

neoNet Fiber
До 1 Gbps/1 Gbps
10 000GB вклучен интернет
Повеќе
За локациите каде што нема техничка можност за наведените пакети, погледнете ја понудата за Net 10.Едноставно и брзо

Со модернизираната безжична мрежа сега нудиме многу побрз и постабилен интернет. Заборавете на каблите по дома. Едноставно приклучете го рутерот во струја и веднаш уживајте во неограничените интернет содржини.
Почувствувај ја брзината

Кога сакаш супериорни брзини и симетричен upload тогаш знаеш што ти треба. Оптичкиот интернет за разлика од останатите технологии нуди огромни брзини, како и симетричност, односно download и upload се со иста брзина. Отсега сурфајте со брзина до 1 Gbps оптички неограничен интернет.