Одберете пакет идеален за вашите потреби

ИНСТАНТ ПРЕСЕЛБА

БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Net 20

Безжичен интернет
Договор на 2 години
690ден. месечно
  • До 20 Mbps / 2 Mbps
  • Неограничен интернет
  • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Net 30

Безжичен интернет
Договор на 2 години
790ден. месечно
  • До 30 Mbps / 3 Mbps
  • Неограничен интернет
  • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Net 50/10

ВДСЛ интернет
Договор на 2 години
1.090ден. месечно
  • До 50 Mbps / 10 Mbps
  • Неограничен интернет
  • Вклучен WiFi рутер

Промоција! Намалената месечна претплата на пакетите Net 20 и Net 30 важи за целото времетраење на договор склучени на 24 месеци. По истекот на задолжителното времетраење, месечната претплата се враќа на редовната цена.  Промоцијата важи од 25.11.2022 до 15.01.2023.

Инстант интернет кога ќе посакате

Приклучете го безжичниот рутер во струја и веднаш почнете да користите интернет. Сакате на друга локација? Само префлете го уредот и продолжете да користите.

15-16-20-83-1-01_new

Немаш оптика немаш проблем

Во твојот реон нема оптика? Провери ги VDSL интернет пакет и доби интернет со големи брзини преку стандардната телефонска линија.

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.