MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

NET 20
Безжичен интернет

690ден./мес. со ДДВ

1.190
ден./мес. со ДДВ

Без трошок за инсталација

1.290

ден./мес. со ДДВ

1.490 ден. еднократен надомест

Карактеристики

Интернет

 • Брзина до 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)*
 • 1000GB вклучен интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

Телефонија

 • Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
 • Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

Вклучено во сите претплати​

ИНСТАНТ ИНСТАЛАЦИЈА

При склучувањето на договорот добивате безжичен рутер кој со вклучување во струја веднаш се активира интернет услугата.

БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

Со сите пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на НЕОТЕЛ.

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

Опрема

Jaton JT3300V LTE антена

Како да нарачаш?

Продажни места

Продажни места

Дознај каде се може да случиш договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јави се во контакт центарот и телефонски склучи договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

  Често Поставувани Прашања (ЧПП)

  За колку време се врши инсталација на услугите?

  Оваа услуга може да се користи уште истиот или наредниот ден по склучување на договорот.

  Како се врши инсталацијата?

  За да започнете да ги користите интернет услугите, се што е потребно, е да го вклучите рутерот во струја.

  Дали се наплаќа за инсталација на услугата?

  Со договор на 2 или 1 година нема еднократен трошок за инсталација додека кај договорите на неопределено време има еднократен трошок од 1490 ден.

  На кај начин се врши приклучувањетот?

  Овие рутери функционираат на база на 4G безжичен интернет и потребен е само приклучок во струја за да користи интернетот.

  Дали интернет-сообраќајот е неограничен?

  Интернет сообраќајот е ограничен на 1TB (1000GB), по надминување на истите брзината се намалува на 2Mbps. Во просек,  корисниците трошат околу 200-300GB месечно такашто овие 1000 GB се практично неограничен сообраќај.

  Дали брзината на интернетот е константна?

  Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори.

  Дали конекцијата добра за онлајн гејминг?

  Кога станува збор за стабилен и брз интернет, повеќе ги препорачуваме оптичките пакети кои нудат подобар квалитет на услугата и се погодни за онлајн гејминг.

  Што е потребно за да се склучи договор?

  Потребно да дојдете во нашиот салон или кај нашите продажни партнери и со вас да понесете лична карта и сметка од струја или вода за да ја потврдиме адресата на која сакате да ја инсталирате услугата.

  Дали може пред време да се прекине услугата?

  Услугата може да се прекине доколку не е исполнето она кое ви го гарантира Неотел или доколку сакате да ја прекинете пред време се плаќаат пенали во зависност од периодот преостанат до истекување на договорот.

  Дали има тест период на услугите?

  За жал, Неотел не нуди тест период на услугите. Доколку сакате да ја пробате оваа услуга, можете да го земете овој пакет на неопределено време, односно истиот да го прекинете веднаш доколку не сте задоволни од услугата која ја нуди.

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.