OFFICE FIBER 200

оптички симетричен интернет

 • 2 години
 • 1 година

1.990
ден./мес. без ДДВ

2.348,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

2.190
ден./мес. без ДДВ

2.584,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација

Карактеристики

Интернет

 • Брзина до 200 Mbps/200 Mbps (download/upload)*
 • Неограничен интернет-сообраќај**
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

 • Телефонија

 • Вклучена виртуелна централа IP Centrex - до 5 локали
 • Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
 • Тарифирање на 1 секунда по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

 • Web hosting/E-mail

 • 1 GB дисков простор
 • 10 електронски сандачиња

 • Телевизија

 • Можност за активирање телевизија со доплата***
 • До 80 вклучени (32 HD) канали
 • Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
 • neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет)
 • neoTV на вашиот компјутер
 • 6 часа простор за снимање на програмата во живо

 • *Брзинaта на интернет е симетрична, но незагарантирана, обезбедена преку “point to multipoint” оптичка мрежа, зависи од повеќе фактори, како: бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на web страницата на која се пристапува, оптовареноста на глобалната интернет мрежа, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори. Доколку неможе да се постигне линиската брзина дефинирана со пакетот, НЕОТЕЛ се обврзува да ја испорача највисоката можна брзина, при што минималната брзина на проток на податоци (download/upload) нема да биде помала од просечната, во 95% од времето во текот на еден месец, во случај кога не е надминат вклучениот интернет сообраќај. Минималната брзина се однесува на брзината по надминување на вклучениот сообраќај.
  **За користење на интернет сообраќај, важи фер политика од 2Т, по негово надминување, брзината се намалува на 10/10 Мbps. Дополнителниот интернет сообраќај не се наплатува.
  ***Во пакетите има можност за приклучок на neoTV, со доплата.

  • Трошок за интервенција на терен за отстранување на дефект по вина на претплатникот – зависно од реалните трошоци
  • Цена за релокација – зависно од реалните трошоци
  • Дополнителен канал за ИП Центрекс – 150ден. +18%ДДВ, линк до ИП Центрекс услуга.

  Вклучено во сите претплати​

  ВКЛУЧЕН WIFI РУТЕР

  При инсталација на услугата добивате WiFi рутер за безжично поврзување на уреди.

  ТАРИФИРАЊЕ ПО СЕКУНДА

  Со тарифирањето на разговорите по секунда ќе успеете да ги намалите трошоците за разговори и до 30%.

  24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  БЕСПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЈА

  За сите договори склучени на 2 и 1 година следува бесплатна инсталација.

  БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на НЕОТЕЛ.

  Ви треба neoTV во канцеларија

  Доколку ви е потребна телевизија во вашата канцеларија, активирајте neoTV и уживајте во сите функционалности на интерактивната телевизија. 

  Статичка IP адреса

  Ви треба статичка IP адреса?

  Оставете ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме за дополнителни информации.

   Опрема

   ZTE ZXHN F660 PON ONT

   Како да нарачате?

   Продажни места

   Продажни места

   Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
   Кликни тука

   Телефонска нарачка

   Телефонска нарачка

   Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
   02/ 55 11 155

   Провете дали има оптика на Вашата локација!