MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Дедициран интернет пристап преку изнајмен оптички вод
(Point to Point)​

Поврзување

 • Сопствена оптичка инфраструктура
 • Симетричен пристап (download/upload) со брзини од 0,5 Мbit/s до 100 Мbit/s
 • Неограничен сообраќај

 • Статички адреси

 • Вклучени во рамките на пакетот

 • Поддршка

 • 24-часовна техничка поддршка
 • Мониторинг за интернет-сообраќај
 • Загарантирани перформанси за доцнење (Round trip)
 • Договор за ниво на услуга (SLA)
 • Дополнителна безбедносна поддршка

 • E-маил

 • Вклучени е-маил адреси во рамките на пакетот

 • Безбедна интернет врска

  Успешните компании имаат потреба од едноставна интернет комуникација со клиентите, партнерите, вработените, интернет поддршка за функционирање на системите и апликациите, кои воедно го помагаат и олеснуваат работењето во целост. Како поддршка за сигурен, моќен, безбеден и доверлив начин за развој на Вашата компанија потребна Ви е брза и квалитетна интернет конекција, достапна 24 часа, без прекини, која ќе Ви овозможи да добивате непречен проток на информации со кои полесно и побрзо ќе можете да се посветите на квалитетот на Вашите услуги и продукти.

  Достапност на сервиси

  Интернет услугите кои ги нуди НЕОТЕЛ, се одликуваат со супериорен квалитет, кој е резултат на технолошката инфраструктура на компанијата, базирана на високо реномирана опрема. Tие се состојат од микс од Тиер 1 и Тиер 2 упстрим Оператори, како и од многубројните пиринг врски, кои компанијата ги има со најпознатите пиринг центри во Европа. Високата достапност на интернет услугите се должи на многубројните меѓународни поврзувања, кои се независни патеки, овозможувајќи 100% достапност на сервисот. Дедицираниот интернет пристап (DIA) нуди дигитална перманентна point-to-point комуникација и симетрична дедицирана и физичка конекција од деловниот корисник до НЕОТЕЛ.

  Побарајте дополнителни информации

  Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

   small_c_popup.png

   Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.