OFFICE FIX 50

ВДСЛ интернет

 • 2 години
 • 1 години
 • Неопределено

1.690
ден./мес. без ДДВ

1.994,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

1.890
ден./мес. без ДДВ

2.230,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

1.990
ден./мес. без ДДВ

2.348,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

Карактеристики

Интернет

 • Брзина до 50 Mbps/10 Mbps (download/upload)*
 • 2000 GB вклучен интернет-сообраќај*
 • Вклучен WiFi рутер
 • Можност за статичка IP адреса**

 • Телефонија

 • Можност за активирање фиксна телефонија***
 • Фиксна телефонија PSTN – до 2 линии (со 1 говорен канал)
 • Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Тарифирање на 1 секунда по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

 • Телевизија

 • Можност за активирање телевизија со доплата
 • До 80 вклучени (32 HD) канали
 • Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
 • neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет)
 • neoTV на вашиот компјутер
 • 6 часа простор за снимање на програмата во живо

 • *Брзината на пристап на интернет услугата може да зависи од повеќе фактори: брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на глобалната интернет мрежа, конфигурацијата на компјутерот на корисникот, растојанието од АДСЛ приклучокот до мрежната инфраструктура и други. Ако не може да се постигне линиската брзина дефинирана со пакетот, операторот се обврзува да ја испорача највисоката можна брзина, при што минималната брзина на проток на податоци нема да биде помала од (download/upload): 768Kbps во 95% од времето во текот на еден месец, во случај кога не е надминат вклучениот интернет сообраќај.
  По надминувањето на интернет сообраќајот вклучен во пакетот, брзината на пристап се намалува на 768Kbps/768Kbps, до завршување на месецот и следниот месец брзината се враќа.
  **Во пакетите можат да се додели една статичка ИП адреса, по барање.
  ***Во пакетите има можност за приклучок до две линии за фиксна телефонија со по еден говорен канал PSTN, бесплатно со неограничени разговори во мрежата на Неотел и тарифирање по секунда остварен сообаќај. Разговорите се наплатуваат по редовен ценовник за телефонија.

  Претплатникот може да добие нумерација (број) од серијата на Неотел бесплатно или може да го пренесе својот постоечки број од мрежата на друг оператор, бесплатно.
  ****Во пакетите има можностза приклучок на neoTV, со доплата.

  • Трошок за интервенција на терен за отстранување на дефект по вина
   на претплатникот – 1.200 ден. без ДДВ
  • Цена за релокација/преселба на антена – 1.500 ден. без ДДВ.
  • Статичка IP адреса** – 190 ден. без ДДВ.
  • Дополнителна телефонска линија 1/2 говорни канали – 250/450 ден. без ДДВ

  Вклучено во сите претплати​

  ВКЛУЧЕН WIFI РУТЕР

  При инсталација на услугата добивате WiFi рутер за безжично поврзување на уреди.

  ТАРИФИРАЊЕ ПО СЕКУНДА

  Со тарифирањето на разговорите по секунда ќе успеете да ги намалите трошоците за разговори и до 30%.

  24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  БЕСПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЈА

  За сите договори склучени на 2 и 1 година следува бесплатна инсталација.

  БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на НЕОТЕЛ.

  Ви треба neoTV во канцеларија

  Доколку ви е потребна телевизија во вашата канцеларија, активирајте neoTV и уживајте во сите функционалности на интерактивната телевизија. 

  Како да нарачате?

  Продажни места

  Продажни места

  Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155

  Ви требаат дополнителни информации?

  Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.