MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Фиксна телефонија

Доколку не сте корисник на пакетираните услуги, Неотел фиксната телефонија ви е достапна преку големиот број партнери (кабелски оператори) на НЕОТЕЛ низ Р.С. Македонија.

Пакет 150

177 ДЕН. месечно
  • 3 месеци неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ
  • 100 мин. кон останатите фиксни оператори

Пакет 300

354 ДЕН. месечно
  • Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ
  • 200 мин. кон останатите фиксни оператори

Сакате да го задржите бројот?

Брзо и едноставно! Преносливоста на број претставува промена на оператор и обезбедување на право да го задржите постојниот број во исто нумеричко подрачје.

Сè што треба да направите е да ги следите следниве чекори:

  1. Да ги подмирете сите отворени сметки кон постојниот оператор.
  2. Да поднесете барање за пренос на број во нашиот продажен салон или преку нашите партнери во земјата.

Што понатаму?

Потоа барањето се доставува до соодветниот оператор. Истиот во рок од 1 ден се произнесува по барањето. По одобрувањето на барањето Вие станувате наш претплатник. Со префрлувањето во Неотел, Ви останува истиот број како и порано! Доколку барањето е одбиено, имате можност повторно да ја започнете постапката. За повеќе информации јавете се на 02/ 55 11 112.

Тарифирање

ЛОКАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
Во мрежата на Неотел*
0,4 ден.
0,47 ден.
Кон други фиксни оператори - нормална тарифа
0,95 ден.
1,12 ден.
Кон други фиксни оператори - евтина тарифа
0,55 ден.
0,65 ден.
НАЦИОНАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
Во мрежата на Неотел*
0,85 ден.
1 ден.
Кон други фиксни оператори - нормална тарифа
1,5 ден.
1,77 ден.
Кон други фиксни оператори - евтина тарифа
1 ден.
1,18 ден.
ПОВИЦИ КОН МОБИЛНИ БРОЕВИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
T-Mobile, ONE, VIP - преку цел ден
6,8 ден.
8,02 ден.

*Цената важи зависно од избраниот пакет. Прикажаните цени се за минута разговор. Времетрање на тарифи: нормална 08:00 – 20:00 – ефтина 20:00 – 08:00. Тарифи кон останати држави кои не се прикажани во табелите може да погледнете ТУКА.

ЦЕНИ НА МЕЃУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ - ПОПУЛАРНИ ЗЕМЈИ
Кон фиксни мрежи
Кон мобилни мрежи
Без 18% ДДВ
Со 18% ДДВ
Без 18% ДДВ
Со 18% ДДВ
САД
8,90 ден.
10,50 ден.
8,90 ден.
10,50 ден.
Канада
8,90 ден.
10,50 ден.
8,90 ден.
10,50 ден.
Австралија
8,90 ден.
10,50 ден.
33,05 ден.
38,99 ден.
Нов Зеланд
15,25 ден.
18 ден.
33,05 ден.
39 ден.
Албанија
11,86 ден.
14 ден.
15,25 ден.
18 ден.
Србија
11,86 ден.
14 ден.
25,42 ден.
30 ден.
Хрватска
13,56 ден.
16 ден.
15,25 ден.
18 ден.
Бугарија
8,90 ден.
10,50 ден.
11,86 ден.
14 ден.
Грција
8,90 ден.
10,50 ден.
25,42 ден.
30 ден.
Германија
13,56 ден.
16 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Велика Британија
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Италија
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Франција
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Русија
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Словенија
8,90 ден.
10,50 ден.
25,42 ден.
30 ден.
Турција
13,56 ден.
16 ден.
25,42 ден.
30 ден.
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.