MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

ПОБРЗАЈТЕ!

ОСТАНУВААТ УШТЕ...

 • 00денови
 • 00часови
 • 00минути
 • 00секунди

neoTrio 30

Оптика/VDSL
Договор на 2 години
1.290ден. во првите 12 месеци
 • До 78 ТВ канали (41 HD)
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 30 Mbps / 5 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 50

Оптика
Договор на 2 години
1.490ден. во првите 12 месеци
 • До 104 ТВ канали (56 HD)
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 100

Оптика
Договор на 2 години
1.990ден. во првите 12 месеци
 • До 104 ТВ канали (56 HD)
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 300

Оптика
Договор на 2 години
2.990ден. во првите 12 месеци
 • До 104 ТВ канали (56 HD)
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!

  Ти треба само оптички интернет со 50% попуст?

  НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИСИ КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА КВАЛИТЕТЕН И СТАБИЛЕН ИНТЕРНЕТ!

  Како да нарачате?

  Онлајн преку веб-страницата

  Онлајн преку веб-страницата

  Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

  Продажни места

  Продажни места

  Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155

  Ти треба помош?

  Сакаш да те побараме?

  Внеси ги твоите податоци и ние ќе те контактираме во најкраток можен рок со сите детали околу промоцијата!

   small_c_popup.png

   Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.